Tilmeld til nyhedsbrev
E-mail:


Frameld nyhedsbrev
E-mail:

Karens Hus inviterer

26-09-2014

Nyt fra Agendaforening Nordvest i Karens Hus, Bispebjerg Bakke 8

 

Vi tilbyder nu:

Kom og oplev en erfaren plantemand, hortonom Finn T. Sørensen, fortælle om og vise planter til regnbed, det vil sige planter, som tåler at stå i vand i kortere perioder, men som også tåler tørke. Det er robuste planter med så stor tolerance, at mange af dem også tåler dårlig pasning – en realitet for mange travle mennesker. Et regnbed er stadig aktuelt at anlægge, så næste monster regn gør mindre skade og endda har fået os til at lave spændende beplantninger i fælleshaver og private haver.

Kom torsdag 2. oktober kl. 17- 20.30. En halv times pause, hvor en let fortæring kan købes for 30 kr. Gerne tilmelding til joergensen.tom@gmail.comeller 2653 8091 med besked om du ønsker fortæring.

 

Erfaringsudveksling om at fremstille egen kompost. Kom selvom du ikke har prøvet det før eller allerede har erfaring. Grønt husholdningsaffald og planteaffald forvandles til frugtbar dyrkningsjord. Biolog Jørgen Martinus (Grøn Hverdag) og haveejer Tom Jørgensen (Agendaforening Nordvest) kommer med oplæg, og du kan byde ind med viden og spørgsmål. Man kan selvfølgelig have kompost-fremstilling i haven, men også på altanen kan det lade sig gøre. Ved at vi forvandler affald til brugbar ressource på stedet sparer vi, at det transporteres rundt i byen og får det fine hjemmedyrkede produkt.

Kom torsdag 9.10 kl. 17-18.30 eller tirsdag 14.10 kl.17-18.30

gerne tilmelding på joergensen.tom@gmail.comeller 2653 8091

 

Torsdag den 30. okt. er der urte-snapsetræf i samarbejde med Kulturnet (se annonce i Bydelsavisen)

 

Lørdag den 29.nov. er der julestue i Karens Hus i samarbejde med Kulturnet (se annonce i Bydelsavisen)

 

Venlig hilsen Tom JørgensenAlle nyheder 

Kontakt: emgf@emgf.dk

Siden er udviklet af Time2web, og repræsentanter fra Emdrup Grundejerforenings bestyrelse.