Tilmeld til nyhedsbrev
E-mail:


Frameld nyhedsbrev
E-mail:

Et lille skridt for bedre trafiksikkerhed

22-10-2022

 

Både Københavns Kommune og Københavns Politi har nu endelig lyttet til den kritik af det elendige udsyn, som alle har, når de dagligt er på vej hjem fra aktiviteterne i Emdrupparkens Idrætsanlæg og skal ud på den trafikbelastede Emdrupvej.

 Indtil denne uge har det været alt for farligt at passere Emdrupvej, når man kommer nede fra idrætsanlægget ved enden af Emdrupgårdsvej.

 

 Parkeringsbåsene blev etableret, da Emdrupvej blev trafiksaneret for nogle år siden. De blev placeret så tæt på udkørslen fra Emdrupgårdsvej, at det i praksis var umuligt at se bilerne, der kommer fra venstre. Ikke mindst for de mange gående børn, som hver dag besøger KFUM-idrætsparken for at spille fodbold, håndbold, tennis eller badminton.

 

 Derfor opstod der dagligt livsfarlige situationer, når børn og unge overså de hurtigt kørende biler på Emdrupvej, fordi parkerede biler ofte blokerede udsynet.

 

 Men nu er der som sagt godt nyt i sagen. Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning med borgmester Line Barfod i spidsen har efter fornyet henvendelse lyttet til kritikken fra Emdrup Grundejerforening (EMGF). Forvaltningen har fået politiet til at sløjfe to af de værst placerede parkeringsbåse. Det er sket i denne uge. Tak for det.

 

 I EMGF havde vi gerne set, at alle fem parkeringsbåse lige ved udkørslen fra Emdrupgårdsvej var blevet fjernet. Men lidt har også ret, og det er nu omsider blevet mindre farligt at passere Emdrupvej, når man kommer nede fra Emdrupgårdsvej.

 

 Uanset om man er til fods, på cykel eller i bil.

 

 Med venlig hilsen

 

Niels Nørgaard, næstformand i EMGF

 Alle nyheder 

Kontakt: emgf@emgf.dk

Siden er udviklet af Time2web, og repræsentanter fra Emdrup Grundejerforenings bestyrelse.