Tilmeld til nyhedsbrev
E-mail:


Frameld nyhedsbrev
E-mail:

Ejd. Vurderinger

05-11-2023

Der er vist ikke mange grundejere, der ikke har opdaget, at nye ejendomsvurderinger er på vej.

 

 

Det gælder også Emdrup Grundejerforening, der følger udviklingen tæt.

 

Vi har ikke tidligere kommunikeret meget om ejendomsvurderingerne.

Det hænger sammen med den store usikkerhed, der knytter sig til vurderingerne og procedurerne ifm udsendelse af vurderingerne.

Den seneste udsendelse fra Skat, er de foreløbige vurderinger pr. 1. januar 2020. Skat har samtidig meddelt, at man ikke har mulighed for at klage over de foreløbige vurderinger, men at vi må vente med evt. klage til efter udsendelsen af de endelige vurderinger i løbet af 2025. Dog har Skat åbnet op overfor behandling af klager, hvor der er tale om meget skæve vurderinger.

Vi har i grundejerforeningen desværre ikke tilstrækkeligt datagrundlag til at vurdere, om der er skæve vurderinger i vores område, og vi kan derfor heller ikke opfordre til at klage over de nuværende foreløbige vurderinger. Når de endelige vurderinger kommer i løbet af 2025, vil vi – i det omfang vi har ressourcer hertil - dog gerne støtte og hjælpe de medlemmer, som har behov herfor, og som ønsker at klage over de endelige vurderinger. Mere herom i løbet af foråret 2024, når Skat udsender de endelige vurderinger.

Indtil da kan vi kun henvise til https://www.vurderingsportalen.dk, hvor der redegøres for indførelsen af de nye ejendomsvurderinger.

 

Emdrup Grundejerforening, 05-11-2023 http://www.emgf.dk/Alle nyheder 

Kontakt: emgf@emgf.dk

Siden er udviklet af Time2web, og repræsentanter fra Emdrup Grundejerforenings bestyrelse.