Tilmeld til nyhedsbrev
E-mail:


Frameld nyhedsbrev
E-mail:

Fremtidens Bispebjerg Hospital

11-03-2012

Vi har modtaget denne mail fra hospitalet

 

Kære naboer til Bispebjerg Hospital!
Nu kan vi endelig vise billeder af, hvordan Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg kan komme til at se ud. Vi har fundet to vindere af første del af vores helhedsplankonkurrence. Helhedsplanen skal trække de overordnede linjer for, hvor de forskellige funktioner på hospitalet og i psykiatrien skal ligge i forhold til hinanden, hvordan man kommer ind på hospitalsområdet, hvordan trafikken skal glide, hvor man skal parkere, hvordan logistikken skal fungere og til dels, hvordan de nye bygninger skal se ud.
Vi udstiller alle de otte helhedsplanforslag i foyeren i bygning 60 på Bispebjerg Hospital fra mandag eftermidag den 12. marts til efter påske. Udstillingen er åben døgnet rundt.
Arrangement for naboerDesuden holder vi et arrangement for naboer og andre interesserede borgere mandag den 19. marts kl. 19-21 også i foyeren i bygning 60 på Bispebjerg Hospital. Her bliver der mulighed for at høre om projekterne og om, hvorfor vi har valgt netop de to vindere. I får også lejlighed til at tale med de regionsrådspolitikere, som har siddet i dommerkomitéen, ligesom I kan kommentere projekterne direkte til arktitekterne, der står bag.
Læs mere på vores hjemmeside: http://www.bispebjerghospital.dk/nythospital/topmenu/Nyt-og-presse/Aktuelt-2012/Fremtidens-Bispebjerg-inviterer-byen-ind.htm

Jeg håber på at se jer. Send gerne mailen videre til andre, som kunne være interesserede.
Mange hilsnerKaren


Karen Grønkjær Kjeldsen
Kommunikationskonsulent

Mobil: +45 29 91 29 87
E-mail: kkje0027@bbh.regionh.dk

Bispebjerg Projektet
Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler
Bispebjerg Bakke 23, indgang 20D
2400 København NV

Tlf: 35 31 35 31
Fax: 35 31 39 99
Web: www.nythospitalbispebjerg.dk
 Alle nyheder 

Kontakt: emgf@emgf.dk

Siden er udviklet af Time2web, og repræsentanter fra Emdrup Grundejerforenings bestyrelse.