Tilmeld til nyhedsbrev
E-mail:


Frameld nyhedsbrev
E-mail:

Borgerpanel

25-05-2023

Borgerpanel Bispebjerg bydel – holdning til grønne områder i Emdrup området

 

 

Bliv en del af Bispebjergs digitale borgerpanel

 

Bispebjerg lokaludvalg har etableret et borgerpanel, hvor borgerne bliver spurgt om deres holdning til forskellige emner i bydelen. Om ganske kort tid vil der blive igangsat en ny spørgerunde, denne gang om vores holdning til de grønne områder i bydelen.

Vi håber meget, at så mange som muligt vil deltage i undersøgelsen. Det er ikke nogen hemmelighed, at Københavns Kommune ønsker at nedlægge en række af vores grønne områder, bl.a. til brug for etablering af såkaldt ’skæve’ boliger. Ser man tilbage på, hvad der er sket i de seneste 4 – 5 år, har kommunen beslaglagt mange grønne områder i hele København, og man vil nu altså beslaglægge vores grønne områder. Vi finder det meget besynderligt, når Teknik- og Miljøudvalget har en borgmester fra Enhedslisten, der under valgkampen slog på, at de grønne områder skulle udvikles og vedligeholdes. Den ændrede holdning har opbakning bl.a. fra Enhedslisten og de Konservative, og de øvrige partier bag budgetforliget.

Så meld dig til borgerpanelet, og du vil så efterfølgende få en invitation til at deltage i spørgerunden. Lad os samme fortælle medlemmerne af borgerrepræsentationen, at politikerne ikke skal skalte og valte med vores grønne områder. Her er link til borgerpanelet: https://www.bispebjerglokaludvalg.kk.dk/borgerpanel/

 

25. maj 2023, Emdrup Grundejerforening  www.emgfAlle nyheder 

Kontakt: emgf@emgf.dk

Siden er udviklet af Time2web, og repræsentanter fra Emdrup Grundejerforenings bestyrelse.