Tilmeld til nyhedsbrev
E-mail:


Frameld nyhedsbrev
E-mail:

Udsættelse af generalforsamling 2020

12-03-2020

Udsættelse af generalforsamling den 25. marts 2020

 

Emdrup Grundejerforenings bestyrelse respekterer Regeringens tiltag om forsamlinger i lyset af coronavirussituationen. Grundejerforeningens generalforsamling den 25. marts 2020 bliver derfor udsat på ubestemt tid. Når der er sket en afklaring, og når det igen er forsvarligt at mødes til generalforsamling, vil der komme en indkaldelse. Den bliver omdelt til de enkelte medlemmers postkasser. Foreningen fortsætter indtil videre med den nuværende bestyrelse.

Der bliver ikke til de enkelte 700 medlemmers postkasser uddelt skriftlig besked om udsættelsen. Det er bestyrelsens forventning, at meddelelsen om udsættelsen på foreningens hjemmesiden, hvor der også udsendes en nyhedsmail, er tilstrækkelig. Der vil blive sat seddel op om udsættelsen ved indgangen til Håndværkerhavens festsal. Man må gerne orientere hinanden om udsættelsen. Bestyrelsesmedlemmer vil være til stede ved indgangen den 25. marts 2020.

Bestyrelsens beretning for 2019 foreligger allerede nu, og den ligger på hjemmesiden. Se under Foreningen/Generalforsamlinger eller klik her. Den er naturligvis ikke taget til efterretning af generalforsamlingen på nuværende tidspunkt.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen”Alle nyheder 

Kontakt: emgf@emgf.dk

Siden er udviklet af Time2web, og repræsentanter fra Emdrup Grundejerforenings bestyrelse.